Silvia Radu, indignată că funcționarii nu au poştă electronică adecvată: „Vă dau 5 zile ca să vă înregistrați pe poşta primăriei”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Majoritatea funcționarilor din cadrul Primăriei municipiului Chişinău nu au poştă electronică adecvată, spune noul primar general interimar, Silvia Radu, care anunţă că astăzi va semna o dispoziție prin care obligă toţi funcționarii să se înregistreze pe poşta primăriei.

Radu se arată nemulțumită de faptul că trebuie să colaboreze cu funcționarii Primăriei prin intermediul poştei private.

„Am observat o incapacitate de a comunica cu voi. Din cei prezenți în sală doar un procent mic au poşta primăriei. Toţi folosiți poşta privată. Dar pentru mine este complicat să comunic prin poşta privată. Problemele trebuie să se discute prin poşta primăriei. Nu este corect ca o doamnă să vă caute în tot orașul pentru a vă întreba când veţi fi la serviciu”, a declarat Radu.

Astfel, aceasta a anunțat un termen de 5 zile, în care funcționarii trebuie să se înscrie pe poşta primăriei.

„Vă dau 5 zile ca să vă înregistrați pe poşta primăriei, ca să comunicăm cu primarii din municipiul Chişinău. Toţi angajații Primăriei trebuie să aibă poştă, ca atunci când se ia o decizie, toţi trebuie să cunoască ce se întâmplă la Primăriei. Dispoziția va fi semnată astăzi”, a conchis Silvia Radu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...