(video) Silvia Radu, după Referendum: „Era previzibil. E bine că s-a încheiat acest execițiu, iar Consiliul va putea reveni la muncă”

ghimpu-silvia-radu-a-inteles-abia-astazi-unde-s-a-bagat-38808

Ședința de luni a serviciilor Primăriei a început, tradițional, cu salutul Silviei Radu. Primarul interimar a comentat rezultatele Referendumului de duminică, care erau, spune ea, mai mult sau mai puțin previzibile.

„Intăm într-o nouă etapă. E bine că s-a încheiat acest execițiu și eu sper că pasiunile politice se vor potoli, iar Consiliul va putea reveni la muncă. Eu voi colabora cu toate partidele din Consiliu, fiindcă cetățenii își doresc un oraș frumos și sper că vom găsi o conlucrare cât mai eficientă.”, a spus primarul interimar.

Amintim că referendumul de demitere a primarului general al municipiului Chișinău a eșuat. Conform rezultatelor intermediare, la plebiscitul inițiat și susținut de Partidul Socialiștilor au ieșit la vot 110.502 persoane, ceea ce reprezintă 17.53% din numărul total de alegători. Pentru ca Referendumul să fie validat la urnele de vot era necesar să se prezinte o treime din persoanele în scrise în Registrul de Stat al Alegătorilor, adică 209.945 persoane, ceea ce înseamnă 33%.

Aici puteți urmări declarațiile primarului suspendat, Dorin Chirtoacă, după anunțarea rezultatelor. 
.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente