/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Reacția PDM la rezultatele REFERENDUMULUI. „Uriașă înfrângere pentru partidele de stânga, în special pentru PSRM”

missing
19 noiembrie 2017, ora 21:10

„Chiar dacă cetățenii sunt nemulțumiți de situația din Chișinău, pe bună dreptate, ei au demonstrat astăzi că nu doresc să participe la jocul politic declanșat de socialiști și partenerii lor, PCRM și PN”, se mai menționează în mesajul remis către presă.

Totodată, PDM a ținut să felicite partidele pro europene care au boicotat referendumul, „pentru atitudinea politică matură, fermă și consecventă, manifestată împotriva unei inițiative care avea ca scop preluarea pe căi incorecte de către socialiști a Primăriei Chișinău”.

La final, PDM a subliniat că este gata să se implice și să sprijine conducerea Primăriei Chișinău, indiferent dacă este una interimară sau va lua sfârșit acest interimat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram