/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Locuitorii Chișinăului decid astăzi soarta lui Chirtoacă. „Toată lumea să iasă la sărbătoare, să-l laude, dar nu să-l...”

missing
19 noiembrie 2017, ora 18:01

La biroul electoral nr.121 de pe strada Vlaicu Pârcălab din capitala, procedura de vot a început cu o întârziere de 15 minute. La ora 7.00, urnele de vot încă nu erau sigilate, iar operatorii care urmau să deservească alegătorii lipseau. Alegătorii au stat cuminți și au așteptat.

„Este o problemă tehnică, se mai întâmplă. Nu e o problemă că am votat mai târziu.”

„Din clipă în clipă vor introduce acele coduri de securitate care au fost pregătite, au fost oferite pentru birou. Membrii biroului sunt la locurile cuvenite și stabilite obligațiunile pentru această zi, observatorii sunt, sistemul electronic a fost verificat inclusiv și în ziua de ieri”, susține Valentina Volontir, președinta biroului electoral Nr.121.

Cel mai harnic alegător a venit la secția de votare înainte de ora 7.00. Se grăbea, spune el, pentru că are multe de făcut chiar dacă e duminică.

„Am venit de dimineață, pentru că am treburi în oraș. Pentru mine, referendumul este șansa de a schimba orașul în bine.„Drumuri mai bune sau mai multe spații verzi. Acestea sunt așteptările oamenilor de la acest referendum. „Vreau ca în oraș să fie ordine. Ce anume? Pe trotuare mergi și te împiedici și nu poți merge pe acolo. Totodată, mașinile sunt parcate neregulamentar. Lânga casă mea nu se poate de oprit.”

„Drumul, uitați-vă. Acesta e drum pentru orașul Chișinău, capitala Moldovei? Cât era de frumoasă, înflorită și acum ce a rămas. Copacii îi taie.”

„Vreau ca noi să nu mergem mâhniți, dar să zâmbim acestui oraș”

„Toată lumea să iasă la sărbătoare, să-l laude, dar nu să-l… Trebuie să-l laude pe primar”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram