/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ ALEGERI LOCALE la Sângera. Fiul primarului care s-ar fi sinucis, candidează la funcția de primar

missing
19 noiembrie 2017, ora 17:03

Deși în număr mai mic decât la alegerile precedente, locuitorii din Sângera au venit totuși la vot de la primele ore ale dimineții. Aceștia își doresc un viitor prosper.

„Să avem un primar mai cum se cade.Să vă spun cinstit eu de primar nici nu am nevoie. Pentru că pe mine niciodată nu m-au ajutat. De 20 de ani de când trăiesc în Sângera nu au venit o dată să mă întrebe dacă răsuflați.”

„Să fie un viitor bun. Până acum a fost tăticul lui Lari, Dumnezeu să-l ierte, dar a fost cel mai bun primar de Sângera.”

„Să ne facă mai bine canalizare ce trebuie la satul Sângera să facă.”

„Așteptările nu sunt chiar chiar, bani nu sunt, situația în țară nu este bună. Cel care va fi sper că va face ceva pentru sat.”

Alegătorii își doresc condiții europene la ei în localitate.

„Să fie lumină pe stradă, să nu fie doar magazine, baruri și nevoi, dar să fie cum… se poate eu în rusă să zic? Drumurile să fie mai bune.”

„Știți, eu nici nu vreau să vorbesc. Asta este degeaba. Pentru că nimeni nimic… Toți fură, iaca așa.”

„Să schimbe ceva. Să facă canalizarea, să schimbe ceva cu transportul acesta.”

„Grădinița s-o termine și canalizarea. În primul rând aceste două probleme să le rezolve. Și gunoiul să-l ducă din drum, de la casele oamenilor.”

La fotoliul de primar al primăriei din Sângera candidează exponenții a șase partide politice. Unul dintre aceștia este fiul fostului primar Mihai Lari. Acesta candidează din partea PL.

„Tatăl meu toată viața și-a dedicat-o localității. Cu părere de rău el nu mai este astăzi printre noi, iar eu am hotărât să-i continui calea”, a menționat Nichita Lari, candidat.

Și-au mai desemnat candidații la fotoliul de primar de Sângera socialiștii, democrații, popular-europenii, cei din Partidul Național Liberal și „Partidul Nostru”. Alegerile anticipate la Sângera au loc după ce, pe 30 iulie, primarul Mihail Lari a fost găsit împușcat în curtea casei sale. Cazul este investigat de Procuratură. Oamenii legii investighează inclusiv versiunea suicidului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram