/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Persoanele care nu pot merge la secțiile de votare, pot solicita urna mobilă până la ora 15.00

missing
19 noiembrie 2017, ora 12:01

Cererile vor fi făcute în scris, la biroul electoral al secției de votare la care alegătorul este arondat, cu prezentarea unui certificat medical care să ateste motivul pentru care a fost solicitată urna mobilă. Persoanele cu dizabilități de vedere pot înainta cereri privind votarea la locul aflării în formă verbală.

Persoana care se află în imposibilitate de a depune individual cererea privind votarea la locul aflării, din motive de sănătate sau din alte motive temeinice, poate depune cererea prin intermediul unui membru al familiei sau, după caz, poate solicita asistentului social intervenția în acest sens.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram