(video) Munteanu: PSRM-ul și PD-ul vor trebui să se gândească atent la ce mesaj le transmit astăzi locuitorii Capitalei

Munteanu

Vicepreședintele Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, insistă pe ideea că Silvia Radu, noul primar interimar al Capitalei, este o candidatură promovată de Partidul Democrat. În același context, Munteanu spune că referendumul de astăzi este încă o dovadă în plus că cei de la guvernare au privit Capitala ca pe o platformă pentru jocuri politice. Declarațiile au fost făcute pentru Europa Liberă.

Vedem cât de activi sunt cei de la PD astăzi când s-au infiletat acolo un primar interimar și umblă și spun lucruri pe care doamna Radu nici nu le gândește. Am văzut cât de greu și cu ce nivel de cunoaștere a venit doamna Radu. Nu face deosebire între mandatul consilierilor, credea că aceștia sunt angajați ai Primăriei.

Radu este teleghidată de PD, nu cred că telecomanda este la domnul Plahotniuc. El are alte telecomenzi mai importante, dar a pus un adjuntant să apese la butoane și să teleghideze Chișinăul. Nu merită Chișinăul să fie teleghidat prin telecomandă”, a subliniat sursa.

În acest context, Munteanu a precizat că referendumul de astăzi va avea un deznotământ pentru cei de la guvernare. Vicepreședintele Partidului Liberal a subliniat că PSRM-ul și PD-ul vor trebui să se gândească atent la ce mesaj le transmit astăzi locuitorii Capitalei, spune Europalibera.org.

(live text/video) Informație la minut despre cum decurge Referendumul de demitere a lui Dorin Chirtoacă

„PSRM-ul și PD-ul vor trebui să se gândească atent la ce mesaj le-a transmis locuitorii Capitalei”, a mai adăugat Munteanu.

Precizăm că, suma alocată din referendumul este de 9 milioane de lei. Nu poate fi ignorată nici suma care urmează a fi cheltuită pentru tipărirea numărului de buletine de vot necesare. 98.000 de lei – atât au anunțat reprezentanții CEC.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente