/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Un băiețel de șapte ani a dispărut în seara zilei de ieri. Salvatorii îl caută de mai multe ore

missing
19 noiembrie 2017, ora 11:09

UPDATE: Copilul dispărut în satul Verejeni, găsit fără suflare într-o fântână din localitate. Detalii.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Două echipe de pompieri și salvatori, alături de echipaje de poliție, continuă să caute minorul, un băiat de șapte ani. În paralel, după mai multe ore de căutări, salvatorii lucrează și pentru pomparea apei dintr-o fântână din localitate, pentru a anula unele suspiciuni pe acest caz. Toate circumstanțele sunt cercetate de către organele de drept.

Se cunoaște, potrivit informațiilor operative, că părinții minorului, sunt cei care au apelat poliția, cu informația că băiatul a dispărut. Operațiunile de căutare a băiatului de șapte ani vor continua a fi efectuate de către echipele de salvatori și polițiști.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram