Nume
Parola
Vizualizări: 3016
Centrul CONTACT invită mass-media la conferința de totalizare a proiectului "Votăm activ! Votăm conștient!"
26 Iunie 2015 — Centrul Naţional de Informare şi Asistenţă a ONG-urilor din Moldova CONTACT invită mass-media la conferința de totalizare a proiectului „Votăm activ! Votăm conștient! implementat în perioada 25 mai 2015 – 30 iunie 2015.
Conferinţa de totalizare va fi organizată în data de 30 iunie 2015, între orele 10.00 -13.00, în incinta hotelului Jolly Alon și la ea vor participa coordonatorii locali şi primarii aleşi din 12 localităţile beneficiare ale proiectului, şi anume: Ivancea, Peresecina, rl. Orhei; Ruseştii Noi, Rezeni, rl. Ialoveni; Mingir, Cărpineni, Sărata Galbenă, Ciuciuleni, rl. Hînceşti; Cioreşti, Nisporeni; Sculeni, Pîrliţa, Măcăreşti, rl. Hînceşti.
Subiectele abordate se referă la totalurile privind realizarea proiectului „Votez Activ! Votez conştient!”, impactul proiectului asupra beneficiarilor: femeile din localitate, persoanele cu dizabilităţi din localitate, compania voluntarilor door to door (atmosfera din localitate, atitudinea cetăţenilor, întrebări, dificultăţi, etc.).
La eveniment vor fi înmânate propunerile, sugestiile, probleme şi preocupările grupurilor beneficiare ale proiectului, care să fie introduse în programul de guvernare pentru următorii 4 ani. Scopul acestei activităţi este de a construi pentru beneficiari o rampă în colaborare cu APL, stabilirea unor parteneriate viabile şi încrederea în importanţa votului său pentru candidații electorali.
Proiectul Votez activ! Votez conștient! a fost implementat de Centrul CONTACT susținerea Programului „Femeile în Politică”, implementat de Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women) și Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), în parteneriat cu Fundația Est-Europeană și Centrul ”Parteneriat pentru Dezvoltare”, finanțat de Guvernul Suediei.
Precizăm, conferința de presă se va ține în sala de conferinţe, etaj. 1, Hotel „Jolly Alon” (Chişinău, str. Maria Cibotari 37)

Pentru informaţii suplimentare, accesați www.contact.md și nu ezitaţi să ne contactaţi.
Vă aşteptăm cu drag.

Seghei Neicovcen
Director executiv
Centrul Naţional de Informare şi Asistenţă a ONG-urilor din Moldova CONTACT
Web site: www.contact.md, Email: info.ong.contact@gmail.com,
Tel: +373 (22) 233946