/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Avertismentul lui Podoliak și sancțiuni UE. Cea mai mare bază NATO din Europa, în construcție

METEO: Cum va fi vremea de referendum și câte grade vom avea în termometre?

18 noiembrie 2017, ora 21:00

În nordul țării atmosfera va fi închisă, iar cerul- acoperit de nori plini de umezeală. Sunt prognozate ploi slabe întreaga zi, iar temperatura nu va depăși 8 grade.

Tabloul meteorologic nu va suferi schimbări nici în centru. Vremea va fi posomorâtă, cerul noros și sunt posibile ploi. Temperatura aerului va atinge 7 grade.

În sud, temperaturile vor crește cu doar un grad. Precipitațiile vor da târcoale doar de dimineață, însă se vor risipi la amiază. Se așteaptă 7 grade în prima jumătate a zilei și 10 la ora amiezii.

În capitală vom avea vreme mohorâtă și vor cădea ploi locale. Cerul va fi acoperit de nori denși, la noapte se vor înregistra 5 grade, iar pe timp de zi 8 grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram