(video) Gala Studenților Originari din Republica Moldova lansează o nouă campanie de crowdfunding și are nevoie de susținere. Cum poți contribui la realizarea concursului

1933157_870184869763039_6153657077066598121_o

GSORM este un concurs național ce identifică și reunește studenți originari din RM care urmează studii superioare la universități internaționale și obțin rezultate academice și extra-curriculare remarcabile.

În ediția a IV-a, organizarea galei a fost preluată de o echipă formată de tineri activi, atât din țară, cât și din Diasporă, fiind și pentru prima dată când proiectul a fost cofinanțat de către persoane care cred în potențialul acestuia și în puterea comunității pe care  doresc să o construiască.

Pentru ediția a IV-a, cea aniversară, echipa de organizare îți propune să inoveze și introduce o nouă secțiune de paneluri de dezbatere, tematicile cărora vor fi anunțate în curând. De asemenea, secțiunea GSORM Talks-Provocări, va aduce în fața publicului foști laureați din cele 4 editii anterioare care vor împărtăși momente din experiențele lor și vor vorbi nu doar despre succesele de care se bucură la moment, dar vom împărtăși cu studenții și scara cu provocări pe care au trebuit să urce până acum.

Pentru al doilea an consecutiv, acest proiect este realizat în totalitate independent, creat de diasporă, pentru diasporă și susținut de diasporă, iar în acest scop lansează o nouă campanie de crowdfunding, care poate fi accesată aici.

Echipa își amintește cu drag susținerea impresionantă de care au beneficiat din partea diasporei, care s-a mobilizat în numeroase instanțe în 2016, inclusiv și în susținerea proiectelor ce își propun să premieze ambiția și excelența academică.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente