/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

/VIDEO/ Milsami - Sheriff 0:2. Sheriff a devenit pentru a 16-a oară campioană a Moldovei

18 noiembrie 2017, ora 19:55

Mijlocașul bielorus Yury Kendysh a marcat ambele goluri în primul sfert de oră. Milsami a avut mai multe ocazii în repriza secundă, dar nu a reușit să întoarcă rezultatul. Este cel de-al 16 titlu de Campioana a Moldovei și al 35 trofeu din istoria de 20 de ani a FC „Sheriff”.

„Nu a fost un campionat ușor. Suntem fericiți și astăzi vom sărbători, dar de mâine de pregătim de meciul cu Zlin din Liga Europei”, a declarat antrenorul echipei Sheriff, Roberto Bordin.

„În pofida problemelor din startul campionatului, am avut un sezon foarte bun. Sunt mândru de băieții mei”, a spus tehnicianul formației Milsami, Veaceslav Rusnac.

Fotbaliștii de la Tiraspol vor evolua în vara anului viitor în preliminariile Ligii Campionilor 2018/19.

Poziția a doua și-a asigurat-o Milsami. Ocupanta locului trei se va determina după închierea ultimei etape: Dacia, Petrocub și Zaria pretind la această poziție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram