Yandex Taxi a micșorat din nou tarifele pentru călătorii. Cât costă acum o cursă

1500931720_yandextaxichisinau
Foto: gagauzmedia.md

Serviciul de comandă online a taxiurilor „Yandex.Taxi” și-a schimbat din nou tarifele. Călătoriile la distanțe mai mari vor fi mai profitabile decât înainte. În schimb, pentru călătoriile la o distanță mai mică de doi kilometri, dimpotrivă, va trebui să plătim mai mult.

Călătoria minimă include acum o distanță de până la doi kilometri și costă 20 de lei în loc de regula anterioară cu un kilometru pentru 15 lei. Și prețul per kilometru a scăzut cu 20%: patru lei în oraș și opt lei pe kilometru în afara orașului.

După schimbarea anterioară, a doilea și toți restul kilometrilor din călătorie costau cinci lei în raza orașului și 10 în afara ei.

Serviciul Yandex.Taxi a apărut în această vară pe piața moldovenească și a oferit de la bun început tarife foarte mici. Costul minim al călătoriei a fost de 15 lei pentru 5 km și era de 2-2,5 ori mai mic decât în ​​alte servicii de taxi din Chișinău. Ulterior, Yandex.Taxi a redus distanța minimă inclusă în călătorie, mai întâi până la 3 km, apoi la 2 km și apoi la 1 km. Chiar și așa, tarifele „Yandex.Taxi” pe distanțe scurte au fost în continuare mai ieftine decât cele ale concurenților.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente