/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Avertismentul lui Podoliak și sancțiuni UE. Cea mai mare bază NATO din Europa, în construcție

/FOTO/ Cum arată noua pistă de atletism a stadionului „Dinamo”. A costat aproximativ 15 milioane de lei

18 noiembrie 2017, ora 13:16

La eveniment a participat, ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, directorul Clubului Dinamo, Arcadie Bostan, președintele Comitetului Național Olimpic, Nicolae Juravschi, președintele Federației Naționale de Atletism, Anatolie Balan conducători și angajați MAI, dar și alți invitați.

Astfel, ca simbol al inaugurării, sportivii care au participat la Jocurile Olimpice de la Rio, au fost primii care au alergat pe noua pistă de atletism.

Cu ocazia acestui eveniment, a fost organizată o competiție la atletism care a inclus eștafeta 4+100 și sărituri în lungime. Totodată, au fost prezentate exerciții ale sistemului de antrenament CrossFit, care la propunerea conducerii Ministerului, va fi inclus și ca probă în Spartachiadele MAI.

La aceste probe au participat angajați ai Inspectoratelor de Poliție din țară și cei ai altor subdiviziuni MAI, care ulterior au fost premiați cu medalii și diplome.

Pista de atletism a fost renovată și modernizată în cadrul unui proiect susținut de Ministerul Afacerilor Interne, Comitetul Național Olimpic și Federația Națională de Atletism.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram