REȚETĂ // Pacheţele chinezeşti
Pacheţele chinezeşti – gustoase, deosebite, rapide! De ce să comanzi de la chinezesc când ai putea, foarte bine şi uşor, să-ţi faci acasă propriile pacheţele chinezeşti, după bunul tău plac? Vezi mai jos cât de uşor se prepară.
Ingrediente:
ulei pentru prăjit
un praf de curry
3 foi de plăcintă
200 g carne tocată
2 bucăţi de praz
500 g ceapă
500 g morcovi
sare şi piper
Preparare:
1. Morcovii se curăţă şi se trec pe răzătoarea cu ochiuri mici, ceapa se taie mărunt şi prazul rondele. Se pun toate într-o tigaie cu o lingură de ulei şi se călesc împreună cu carnea. După ce carnea şi-a schimbat culoarea şi este făcută, se potriveşte de sare, piper şi curry. Se lasă deoparte să se răcească.
2. Pe o foaie de aluminiu se aşază foaia de plăcintă tăiată şi se pune pe fiecare bucăţică câte o linguriţă de amestec de carne cu legume. Se rulează sau se pliază în triunghiuri.
3. În baie de ulei încins se prăjesc pacheţelele pe ambele părţi câte 2-3 minute.
Se servesc calde.
Sursa: unica.ro
Cea mai mare FRAUDĂ ELECTORALĂ din istorie? Câte voturi ar fi primit Putin cu adevărat la alegerile prezidențiale
Un administrator autorizat din capitală, cercetat PENAL pentru că ar fi înstrăinat ilegal spații locative în valoare de peste 7,6 milioane de lei. CNA a descins cu percheziții în biroul acestuia
FOTO // Secția ATI de la Spitalul raional Soroca, REPARATĂ capital și dotată cu un TOMOGRAF computerizat de ultimă generație