Un bărbat a fost rănit în cap dintr-o armă de vânătoare la marginea pădurii Ţiganca

Un bărbat a supravieţuit, după ce a fost rănit în cap dintr-o armă de vânătoare. Incidentul s-a produs în noaptea de duminica, 12 noiembrie, la marginea pădurii Ţiganca din ocolul silvic Orhei, anunţă Crimemoldova.com

Diana Maxim, ofiţerul de presă  al Inspectoratului de poliţie Orhei, a comunicat pentru CrimeMoldova că incidentul s-a produs aproximativ la ora 2 de noapte. Victima era într-un automobil, la volanul căruia se afla un alt bărbat, când în direcţia lor au fost trase mai multe rafale.

Potrivit reprezentantului poliţiei din Orhei, victima a fost rănită în cap şi în alte părți ale corpului, dintr-o armă care împuşcă cu alice, iar rănile nu prezintă pericol pentru viaţă.

Diana Maxim a mai comunicat că poliţia din Orhei a intentat un dosar penal pentru huliganism agravant, iar răufăcătorii nu au fost identificaţi, mai scrie sursa citată.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.