Actualitate

Reprezentatul Chinei subliniază necesitatea “dezvoltării relaţiilor tradiţionale” între Phenian şi Beijing. China ar putea opri programul nuclear

Song Tao l-a informat "în detaliu" pe oficialul nord-coreean despre Congresul Naţional din China şi a subliniat necesitatea dezvoltării relaţiilor tradiţionale amicale între cele două ţări şi partide, potrivit KCNA.

Administraţia de la Beijing a anunţat, miercuri, că va trimite un reprezentant de rang înalt în Coreea de Nord, pentru a păstra comunicarea între Partidul Muncitoresc de la Phenian şi Partidul Comunist Chinez.

Beijingul a precizat că vizita nu ar avea legătură cu eforturile Chinei de a pune capăt tensiunilor din Peninsula Coreeană.

Trump a declarat că este de părere că delegaţia chineză trimisă în Coreea de Nord reprezintă "o mutare importantă" în contextul crizei din Peninsula Coreeană.

Preşedintele SUA s-a întâlnit săptămâna trecută cu omologul său chinez, Xi Jinping, Donald Trump transmiţând că Beijingul ar putea contribui la oprirea programului nuclear nord-coreean.

Sursa: Mediafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *