/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Avertismentul lui Podoliak și sancțiuni UE. Cea mai mare bază NATO din Europa, în construcție

Au nevoie de susținerea ta! Gala Studenților Originari din Republica Moldova lansează o nouă campanie de crowdfunding

18 noiembrie 2017, ora 09:45

În ediția a IV-a, organizarea galei a fost preluată de o echipă formată de tineri activi, atât din țară, cât și din Diasporă, fiind și pentru prima dată când proiectul a fost cofinanțat de către persoane care cred în potențialul acestuia și în puterea comunității pe care  doresc să o construiască.

Pentru ediția a IV-a, cea aniversară, echipa de organizare îți propune să inoveze și introduce o nouă secțiune de paneluri de dezbatere, tematicile cărora vor fi anunțate în curând. De asemenea, secțiunea GSORM Talks-Provocări, va aduce în fața publicului foști laureați din cele 4 ediții anterioare care vor împărtăși momente din experiențele lor și vor vorbi nu doar despre succesele de care se bucură la moment, dar vom împărtăși cu studenții și scara cu provocări pe care au trebuit să urce până acum.

Pentru al doilea an consecutiv, acest proiect este realizat în totalitate independent, creat de diasporă, pentru diasporă și susținut de diasporă, iar în acest scop lansează o nouă campanie de crowdfunding pe Guvern24.md.

Echipa își amintește cu drag susținerea impresionantă de care au beneficiat din partea diasporei, care s-a mobilizat în numeroase instanțe în 2016, inclusiv și în susținerea proiectelor ce își propun să premieze ambiția și excelența academică.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram