/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

/VIDEO/ METEO: O sâmbătă cu ploi de scurtă durată. Câte grade vom avea astăzi în termometre

18 noiembrie 2017, ora 09:38

În nordul țării nu vor fi șanse să vedem soarele. Se anunță o zi urâtă și însoțită de ploi slabe către seară. Dimineața se vor înregistra 3 grade, iar la orele amiezii 6.

Soarele va încerca să stăpânească cerul în centru, însă temperaturile nu vor crește prea mult. Dimineața, câțiva nori rătăciți se vor perinda pe cer, înregistrându-se 4 grade, iar ziua va fi senină cu 9 grade.

În sud, vremea va fi urâtă cu mulți nori. Cerul se va menține posomorât, însă temperaturile vor mai crește cu câte un grad. Dimineața vor fi 5 grade, iar la amiază- 10.

La Chișinău, câteva raze de soare își vor face loc printre nori, iar ziua va fi în mare parte însorită. La noapte, mercurul din termometre va indica 2 grade, iar pe timp de zi va urca până la 9 grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram