04:26:29 19.03.2024
Stiri

VIDEO // Cu mașina pe contrasens și gata de bătaie cu bâta în mână

Știri 18.11.2017 09:30 Vizualizări2370 Autor: Ziarul National


VIDEO // Cu mașina pe contrasens și gata de bătaie cu bâta în mână captura video

Imagini incredibile surprinse de o cameră video de bord în București. Șoferul unei autoutilitare s-a gândit că mersul în coloană nu este pentru el și a intrat pe contrasens fără nicio jenă, chiar dacă din față veneau mașini care circulau regulamentar.

În loc să renunțe și să încerce să revină pe sensul său de mers, conducătorul auto a insistat ca cel care circula regulamentar să treacă pe cealaltă bandă de circulație ca să-i facă lui loc.

Și pentru că șoferul care circula corect nu a vrut și se pare că nici nu a mai putut să schimbe banda pentru că era blocat, „bizonul” s-a dat jos din autoutilitară înarmat cu o bâtă, gata de bătaie. Norocul a fost că recalcitrantul nu a recurs în final la violență, probabil sesizând că este filmat cu camera de bord.

Lucrurile însă nu s-au oprit aici. Nervos, cel în culpă a revenit la volan, a depășit prin dreapta mașina care „îl bloca” și a continuat să circule pe contrasens.

„Sperăm ca imaginile să ajungă la Brigada de Poliție Rutieră și un agent să îl întrebe pe șofer de sănătate”, scriu mai multe persoane pe rețelele de socializare, unde filmulețul a devenit viral.

VIDEO

Sursa: digi24.ro



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

15.03.2024 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Raportul lui Dorin R...

11.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cât de naivă e „șefa...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md