Activistul Feodor Ghelici a „explodat” pe Facebook după ce comisia pe care o conducea a fost lichidată: Dodon ne-a trădat şi ne-a înfipt cuţitul în spate!

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Comisia pentru controlul public de pe lângă preşedintele Republicii Moldova a fost dizolvată. Cel puţin asta susţine Feodor Ghelici, fost preşedinte al acestei comisii, care a „explodat” pe pagina sa de Facebook cu mai multe postări în care afirmă că se simte utilizat, trădat, iar Igor Dodon i-a înfipt cuţitul în spate. La fel, acesta menţionează că dacă nu va fi reţinut, atunci săptămâna viitoare va susţine o conferinţă de presă în care va spune „tot adevărul” despre motivele deciziei şefului statului. Preşedinţia nu s-a expus, deocamdată, în această privinţă.

„Stimate domnule preşedinte, în calitate de om care a votat pentru Dvs. şi i-a îndemnat împreună cu echipa mea şi pe alţii să-şi dea votul pentru preşedintele Dodon, consider de datoria mea să vă declar public: Ne-aţi trădat şi ne-aţi înfipt cuţitul în spate, dar noi nu dorim să ne răzbunăm sau să vă ponegrim pentru că sunteţi preşedintele nostru! Dar vrem să vă aducem la cunoştinţă opinia cetăţenilor oraşului, Moldovei şi, în special, a membrilor partidului socialiştilor. Imaginea Dvs şi imaginea partidului o distrug aşa oameni ca consilierul municipal Eugenia Ceban şi fiul acesteia, consilierul Dvs. Ion Ceban. Iar faptul că referendumul se va prăbuşi o mare parte din vină o poartă anume aceste două persoane”, scrie în una dintre postări Feodor Ghelici, care se semnează drept „fost preşedinte al fostei comisii pentru controlul public”.

În alte postări, acesta scrie că prietenii săi au avut dreptate atunci când îi spuneau că Dodon îl va utiliza, după care îl va trăda. Mai mult, în alte postări acesta scrie că se simte „utilizat ca un prezervativ”, iar încă în una că „Dodon va trăda şi Rusia”. „Atunci când „m-am îndrăgostit” în Dodon soţia îmi spunea mereu: „Tată, opreşte-te, nu am eu încredere în Dodon, nu-mi place el mie, te va trăda”. Eu nu o ascultam, dar intuiţia nu a dat-o de gol. Păziţi-vă femeile, intuiţia lor e mai dezvoltată decât la noi, bărbaţii”, mai scrie activistul într-o altă postare pe pagina sa de Facebook.

Solicitat telefonic, purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Ion Ceban a menţionat că nu este la curent cu „schimbările” care au avut loc la Preşedinţie, îndreptându-ne spre secretarul adjunct al Aparatului preşedintelui, Nicolae Posturusu. Acesta însă are telefonul deconectat.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...