Zidane lămurește situația tensionată dintre Ronaldo și Ramos

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Marca a anunțat zilele trecute că relaţia dintre Cristiano Ronaldo şi Sergio Ramos s-a deteriorat ireversibil, iar acesta este unul dintre motivele pentru care starul portughez se gândește să plece din capitala Spaniei în vara viitoare.

Sergio Ramos, căpitanul Realului, nu a fost de acord cu declaraţiile date de Ronaldo după înfrângerea de pe Wembley. Portughezul afirmase că plecările din vară sunt repercutate în rezultatele echipei.

Opinia sa nu a fost împărtăşită de Ramos, care aduce în discuţie dubla cu Barcelona, din Supercupă. Accidentările sunt de fapt cauza reculului, crede fundaşul spaniol.

Între timp, lucrurile dintre cei doi s-au precipitat şi mai mult, iar vestiarul grupării blanco pare a fi pe un butoi de pulbere. Numai că Zidane nu e deloc de aceeași părere. Antrenorul francez a fost chestionat cu privire la acest subiect în conferința de presă de azi și a explicat că relația dintre Ramos și Ronaldo este una foarte bună, asta deși pot avea păreri diferite.

„Nu ne afectează deloc ce s-a scris în ultima perioadă. Întotdeauna apar diverse lucruri în presă, dar noi ne concentrăm doar pe ce avem de făcut. Lucrul bun pe care pot să-l spun este că am doi jucători care fac parte din istoria acestui club și care se respectă unul pe celălalt foarte mult. Sergio și Cristiano sunt doi jucători deștepți, așa că fiecare poate să-și spună părerea și nu vor exista niciodată probleme între ei” a declarat Zidane.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...