(VIDEO) Jefuia femei în ascensoarele blocurilor din Chişinău; Fost pușcăriaș, reţinut în plină stradă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un individ în vârstă de 28 ani, din raionul Calaraşi, a fost reţinut pe străzile Capitalei fiind suspectat de atacuri tâlhăreşti pe timp de noapte, în ascensoarele caselor de locuit din sectoarele Râşcani şi Ciocana. Bănuitul ar fi comis cel puţin cinci atacuri tâlhăreşti, în urma cărora au avut de pătimit femei cu vârstele cuprinse între 32 şi 43 de ani.

Potrivit poliţiştilor, suspectul îşi urmărea victimele până în ascensor, unde le ameninţa cu un cuţit, deposedându-le de genţile personale în care se aflau bani, telefoane mobile şi alte bunuri de preţ. Imediat după atac bănuitul lua geantă apoi o arunca pe acoperişul scării de la bloc.

Individul ar fi fost eliberat recent din puşcărie, unde şi-a ispăşit pedeapsa timp de şase ani pentru infracţiuni similare.

Poliţiştii îndeamnă persoanele care au avut de pătimit, sunt solicitate să se prezinte la Inspectoratul de Poliţie teritorial pentru a depune cereri în acest sens.

Actualmente bănuitul este reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru tâlhărie. Acesta riscă o pedeapsă cu privare de libertate pe un termen de la opt ani până la 10 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...