Situaţia la frontieră, în ultimele 24 de ore

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În rezultatul desfășurării activităților de supraveghere și control la frontiera de stat, prevenire și combatere a migrației ilegale și a infracționalității transfrontaliere, angajații Poliţiei de Frontieră, pe parcursul a 24 de ore, au înregistrat mai multe ilegalităţi.

Conform datelor, trei persoane au încălcat regimul de frontieră și cel al punctelor de trecere iar alte două persoane au prezentat documente falsificate. Alţi doi cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova iar opt conducători auto au încălcat regulile de folosire a vinietelor.

Totodată au fost înregistrate două încălcări privind regulile de transportare a călătorilor, astfel, patru persoane și un mijloc de transport puse la consemn au fost reținute, urmare a informațiilor parvenite de la organele de drept naționale.

Potrivit datelor statistice privind traversarea frontierei de stat, în punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 45 595 traversări, dintre care un număr de 27 828 treceri ale cetățenilor Republicii Moldova. Traficul unităților de transport a prezentat o valoare de 12 790 traversări, fiind înregistrat un număr mai mare de transport înmatriculat în Moldova – 6 485 traversări.

Poliția de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele și pentru a evita formarea cozilor. La fel, înainte de a porni la drum consultați aplicația „Trafic Online” de pe pagina oficială a Poliției de Frontieră, care prezintă media timpilor de aşteptare în punctele de trecere pentru toate categoriile de mijloace de transport.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...