Actualitate

Rețeta zilei: Cum se fac cartofii fondanţi

De ce ai nevoie pentru cartofi fondanți

2 linguri ulei

4 cartofi

sare

piper

3 linguri unt

3 căței de usturoi

4 crenguțe cimbru

100 ml supă de pui

100 ml vin alb

sare grunjoasă, pentru decor

Cum se prepară cartofii fondanți

Dai drumul la cuptor. Cureți cartofii și-i tai cuburi egale, apoi îi speli cu apă rece și-i ștergi cu prosoape de hârtie.

Încingi uleiul într-o tigaie și rumenești cartofii pe fiecare parte, 3-4 minute, apoi îi scoți. Adaugi untul în tigaie, cățeii de usturoi și crenguțele de cimbru. După ce usturoiul s-a rumenit, torni supa și vinul, condimentezi cu sare și piper și amesteci bine. Pui cartofii în tavă, torni peste ei supa și-i dai la cuptor 40-50 de minute. Îi servești cu sare grunjoasă.

rtv.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *