Consumau droguri în plină stradă; Mai mulţi tineri reţinuţi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Mai mulţi tineri cu vârstele cuprinse între 21 şi respectiv 30 de ani au fost reţinuţi fiind suspectaţi de consumarea drogurilor. Astfel, în cadrul patrulărilor pe străzile capitalei, poliţiştii au depistat asupra mai multor tineri câteva pacheţele cu substanţe halocinogene.

Potrivit poliţiei, doi tineri au fost reţinuţi în flagrant delict în timpul consumului de stupefiante. Suspecţii încercau să se ascundă în curtea unei case de locuit din sectorul Buicani al capitalei. Aceştia au fost localizaţi, fiindu-le solicitate actele de identitate. Ulterior, asupra lor au fost depistate câteva pacheţele cu o masă vegetală asemănătoare cânepei.

Alţii doi tineri au fost depistaţi într-un automobil parcat pe marginea carosabilului pe o stradă din sectorul Râşcani, ce aparţine unei companii de taxi, unde consumau substanţe narcotice. Potrivit poliţiei, în automobil poliţiştii au depistat o sacoşă cu o masă vegetală uscată şi fărămiţată.

Un alt taximetrist a fost surprins şi reţinut în sectorul Botanica, asupra căruia s-a depistat de asemenea un pacheţel cu stupefiante.

În toate cazurile au fost solicitate grupele operative la faţa locului pentru documentarea suspecţilor şi ridicarea probelor delicte, fiind încătuşaţi şi escortaţi la Inspectorate pentru audieri. De asemenea, suspecţii vor fi supuşi expertizei. Bănuiţii riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de 15 000 la 21 000 lei sau închisoare pe un termen de la doi la cinci ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...