/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

România: O basarabeancă, aflată la studii, agresată sexual și tâlhărită. Agresorul, prins cu ajutorul unui telefon furat

17 noiembrie 2017, ora 06:00

Studenta se îndrepta spre clădirea în care este cazată şi când mai avea aproape 500 de metri a fost prinsă şi imobilizată de agresor, care a profitat şi de faptul că zona nu era foarte bine iluminată.

După ce a scăpat din mâinile acestuia, fata s-a prezentat la Poliţia Municipiului Lugoj şi a depus o plângere. Poliţiştii l-au prins pe individ după numai câteva ore, reuşind să localizeze pe GPS telefonul furat de la tânără.

„Se efectuează cercetări faţă de un bărbat de 44 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi viol. În fapt, în noaptea de 12 spre 13 noiembrie, cel în cauză ar fi deposedat o tânără de telefonul mobil şi 70 de lei şi totodată ar fi exercitat acte de natură sexuală asupra acesteia. Cel în cauză a fost reţinut, iar în momentul de faţă este arestat preventiv pentru 30 de zile”, ne-a declarat Ionuţ Sârbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Tânăra este din Nisporeni(Republica Moldova) şi a ajuns în România, în urmă cu doi ani, alături de încă trei colegi, într-un program de burse susţinut de Fundaţia Europeană Drăgan şi Primăria Lugoj.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram