(VIDEO) Năstase: Plahotniuc, Candu, Harunjen și Cebotari vor ajunge la pușcărie

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Oligarhul Vladimir Plahotniuc, finul acestuia Andrian Candu, procurorul general Eduard Harunjen și ministrul Justiției Vladimir Cebotari vor ajunge la pușcărie, susține președintele Platformei DA, Andrei Năstase, comentând dosarul penal de la București care-l vizează pe președintele PD și apropiați ai acestuia.

Năstase a comentat insinuările din ultima perioadă, făcute de analiști apropiați ai Partidului Democrat, precum că dosarul de la DIICOT ar fi unul politic.

„Plahotniuc încearcă să ne prostească. Aici pe interior își scoate procurori, tot felul de indivizi, pentru a ne convinge că este curat ca lacrima”, a declarat Năstase în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV.

În acest context, Năstase s-a declarat convins că Plahotniuc și alți vizați în dosarul de la București „vor ajunge la pușcărie”.

„Insistă toți oamenii lui Plahotniuc că dosarul s-a insistat pe fapte. Păi care fapte dacă nu cele comise de Plahotniuc. Pe faptele lui Plahotniuc, Candu și anturajului său. O să vină timpul când dosarele vor fi deschise și pe numele lui Plahotniuc”, a mai spus Năstase.

DIICOT a confirmat joi că există un dosar „pe fapte”, în care figurează și oligarhul Vladimir Plahotniuc. Potrivit instituției de la București, „s-a dispus începerea urmăririi penale ‘in rem’ sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, înșelăciune, șantaj și spălare de bani”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...