Roger Federer, la a treia victorie în Turneul Campionilor de la Londra

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Tenismanul elvețian Roger Federer, numărul 2 mondial, a câștigat al treilea și ultimul său meci din Grupa ”Boris Becker” la Turneul Campionilor de la Londra, învingându-l joi în trei seturi, 6-7 (5/7), 6-4, 6-1, pe croatul Marin Cilic (N.5).

Federer, care s-a impus în fața lui Cilic într-o oră și 55 de minute, era deja calificat în semifinale înaintea acestei partide.

Elvețianul a fost mult mai aplicat la serviciu, reușind 17 ași, dar nu a strălucit, făcând 30 de greșeli neforțate, în timp ce adversarul său, deja eliminat, a riscat dar fără prea mare succes (36 de lovituri câștigătoare, 43 greșeli neforțate în primul set).

Trei meciuri, trei victorii: Roger Federer a reușit o fază a grupelor fără greșeală la acest Turneu al maeștrilor, consolidându-și statutul de favorit la câștigarea trofeului. În schimb, Cilic părăsește turneul de la Londra fără nicio victorie.

Tot joi, în Grupa ”Boris Becker” mai este programat meciul dintre germanul Alexander Zverev (N.3) și americanul Jack Sock (N.8).


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...