/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Tragedia în care au ars trei copii. Părinții în momentul incendiului erau băuți. Tatăl, reținut – mama, la reabilitare

16 noiembrie 2017, ora 18:32

„S-a constatat, în urma unei expertize că și mama și tatăl erau într-o anumită stare de ebrietate. A fost luată decizia ca să fie reținut tatăl, iar mama, având în vedere că se află în stare critică a sănătății și starea ei psihologică, a fost plasată într-un centru de reabilitare”, susține Gheorghe Cavcaliuc, șef adjunct IGP.

Tatăl celor 3 copii arși în propria casă ar putea fi judecat pentru lipsirea de viață din imprudență. El riscă până la 6 ani de pușcărie. Totodată, poliția nu exclude că și mama copiilor ar putea fi reținută. Între timp, pompierii au înaintat 4 versiuni ale producerii incendiului: încălcarea regulilor de exploatare a aragazului, un scurt-circuit, incendiere intenționată sau soba defectă.

„Ia uite, e căptușită cu lemn. Și iată e pusă tabla aceasta s-o țină.”

Cauza finală a producerii incendiului va fi anunțată în cel mult 10 zile. Poliția investighează toate circumstanțele tragediei. Acum două zile, un băiat de 4 ani și surorile acestuia, de 7 și, respectiv, o lună, au ars de vii în propria casă din satul Danu, raionul Glodeni. În momentul tragediei, părinții micuților se aflau afară, iar până la intervenția salvatorilor casa a ars în totalitate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram