/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

O femeie din Cahul a născut într-o stație de autobuz. Copilul a avut nevoie de îngrijiri medicale

16 noiembrie 2017, ora 17:03

Echipa de asistență medicală urgentă a ajuns în aproximativ patru minute la locul indicat, unde a constatat că copilul, un băiețel, era deja născut, dar în stare extrem de gravă, cu lipsa reflexelor, a pulsului și respirației, culoarea tegumentelor cianotică.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, medicii de urgență au inițiat imediat manevrele de resuscitare și de dezobstrucție a căilor respiratorii. După aproximativ 8 minute de resuscitare cardio-respiratorie, funcțiile vitale au fost restabilite.

Copilașul împreună cu mama au fost transportați la maternitatea din Cahul. Starea copilului s-a ameliorat și primește îngrijiri medicale în continuare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram