/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Adrian Candu o atacă pe Maia Sandu: „Nu este o sfântă!”. Sandu: „Guvernarea este în impas, impotentă şi depășită”

missing
16 noiembrie 2017, ora 17:40

Maia Sandu nu este o sfântă. Ea doar joacă rolul unei sfinte în politica moldovenească. Făcând parte din dezastrul pe care l-a provocat PLDM, ea a tăcut și a tolerat. Dacă ar încerca să fie cinstită, ar trebui să plece din politică”, a declarat Adrian Candu, președintele Parlamentului.

Acuzațiile lui Andrian Cându au curs câteva minute în șir, chiar dacă anterior democrații au spus că nu vor ataca partidele de drepta.

Observ că Andrian Candu își confirmă statutul de campion în a căuta vinovați pentru eșecurile guvernării. Aceste vaiete permanente din partea lui demonstrează un singur lucru: guvernarea este în impas, impotentă şi depășită. Având toată puterea, dar nefăcând nimic, guvernarea nu știe decât să caute scuze și vinovați în altă parte. Opoziția e de vină pentru toate. Dacă tot nu au idei, venim noi cu o propunere – haideți să ne schimbăm cu locurile”, a scris Sandu pe facebook.

Aceasta propune ca guvernul și președintele Parlamentului să-și dea demisia. Precizând că PAS își va asuma responsabilitatea de a forma un guvern tehnocrat, din oameni integri, profesioniști, inclusiv din rândul conaționalilor care muncesc peste hotare.

Sandu a scris că își vor lua angajamentul ca în două luni să refacă relațiile cu UE și să restabilească finanțarea externă. Totodată, aceasta a menționat că rând pe rând, „scoatem instituțiile statului de sub controlul nașului dlui Candu”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram