Patru versiuni preliminare ale incendiului care a luat viaţa a trei copii din Glodeni

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În urma cercetărilor efectuate de către o comisie mixtă de inspectori ai IGSU, poliție și procurori, la locul incendiului din satul Danu, raionul Glodeni, Laboratorul Experimental Antiincendiar al IGSU a înaintat mai multe versiuni preliminare în cadrul examinării cauzei izbucnirii incendiului, înregistrat pe data de 14 noiembrie curent.

Versiunile preliminare, care sunt cercetate în continuare vizează încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea aragazului, încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea sobei de încălzit, incendiere intenționată, și scurtcircuit.

În continuare, în termen de pînă la zece zile, va fi înaintată o cauza finală dintre cele patru versiuni, care va fi drept cauză a izbucnirii incendiului sus-menționat.

O fată de şapte ani, un băiat de patru ani şi o fată de doar o lună au murit în incendiul produs pe 14 noiembrie. Părinţii spun că flăcările s-au extins prea repede şi nu au reuşit să-şi scoată copiii din casă.

Poliţia a început urmărirea penală pentru lipsirea de viaţă din imprudenţă. Tatăl copiilor a fost reţinut, dar nu se precizează deocamdată ce statut procesual are.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...