O nouă carte semnată de Zina Zen! Autoarea te invită să întinerești prin volumul său de poezii „Labirint”

După ce a cucerit inimi cu „ParaLELE”, „It’s Complicated” și „513”, Zina Zen își surprinde cititorii cu o nouă lansare de carte! De această dată, cu un volum de poezii, numit „Labirint”. Autoarea te invită să întinerești alături de ea la lansarea cărții în prima zi de iarnă, cu muzică bună și mult zen. 

De la 18.30, la Uptown cafe, Chișinău, între prieteni, cu muzică bună și mult zen, vino să amesteci întrebările în vin și să alegi ieșirea cea mai apropiată dintr-un Labirint de cuvinte și emoții. Volumul de poezii a fost publicat cu ajutorul financiar al INCASO Moldova și va ajunge înainte de Crăciun în case, mâini și inimi. 

Chiar dacă este jurist de profesie, Zina Zen, cu numele adevărat Nicoleta Brînză, a decis să scrie pe blog, pentru a se regăsi. Așa a început toată povestea frumoasă cu scrisul. Este din Chișinău, dar de câțiva ani locuiește la București. Își vizitează des oamenii dragi de acasă și nu uită niciodată de marea sa iubire, scrisul.

Toate detaliile despre lansare, le puteți găsi pe pagina de facebook a evenimentului. Activitatea Zinei Zen o puteți urmări pe blogul acesteia www.zina-zen.ro.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente