00:07:03 20.04.2024
Stiri

O linguriță din această legumă dată pe răzătoare SEARA te face să te LAȘI DE FUMAT A DOUA ZI DIMINEAȚA! Nu vei mai suporta țigările!

Știri 16.11.2017 14:40 Vizualizări3305 Autor: Ziarul National
O linguriță din această legumă dată pe răzătoare SEARA te face să te LAȘI DE FUMAT A DOUA ZI DIMINEAȚA! Nu vei mai suporta țigările!


Stiai că dacă mănânci hrean seara, înainte de culcare, vei avea un somn mai liniștit? Hreanul este recomandat de experții în medicină naturistă pentru o serie de probleme de sănătate. Desfundă nasul și este de mare ajutor pentru astmatici.

Hreanul este bogat în magneziu, potasiu și calciu. Ajută la îmbunătățirea circulației sangelui în timpul somnului. Magneziul din hrean te energizează de la prima oră a dimineții. Încearcă să consumi o linguriță de hrean înainte de culcare fără să bei apă după aceea. Va fi o senzație neplăcută în gură și probabil că îți vor da lacrimile, însă dimineața nu te vei mai trezi obosit.

Eviți apneea în somn

Persoanele care au probleme cu inima și nu iau aer corespunzator în timp ce dorm trebuie să mănânce mai des hrean. Astmaticii pot spune adio crizelor din timpul somnului datorită acestei plante minune.

Scapi de răceală în timp ce dormi

Hreanul accelerează refacerea organismului. O linguriță de hrean înainte de culcare asigură desfundarea nasului și refacerea gâtului după răguseală.

Îți protejezi corpul de bacteriile care mișună în patul tău

Hreanul conține niște compuși chimici precum glucozinolații, un adevărat fenomen în lupta cu bacteriile dăunătoare. Dormitorul este unul din locurile preferate ale microorganismelor care produc infecții și imbolnăviri severe. Acarienii, de pildă, provoacă alergii care se manifestă prin strănutări puternice care pot afecta sinusurile.

Nu mai fumezi

Dacă ești dependent de tutun și primul lucru pe care îl faci când te trezești este să bei cafea și să fumezi o țigară, consumul de hrean înainte de culcare anulează aceasta poftă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md