Cât trebuie să plătească Real pentru a-l transfera pe Neymar de la PSG

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Neymar nu pare a fi chiar un vis interzis pentru Real Madrid, în ultimele două săptămâni cele mai mari publicaţii din lume abordând subiectul. Astăzi s-a aflat şi care ar putea fi preţul tranzacţiei: se pare că brazilianul are în contract o clauză de reziliere identică: 222 de milioane de euro, exact ca la Barcelona.

Tripleta BBC şi-a arătat limitele în acest sezon şi se vorbeşte tot mai des despre posibilitatea ca fie Ronaldo, fie Bale – măcinat de accidentări – să părăsească Santiago Bernabeu.

Perez are o listă de „cumpărături” selectă, iar pe ea se află şi Neymar. Brazilianul rămâne un obiectiv pentru pentru preşedintele blanco şi, dacă nu este posibil un transfer în 2018, atunci numărul unu de la Madrid va face o nouă tentativă în vara lui 2019.

Jurnaliştii de la Sexta TV au dezvăluit în cadrul emisiunii „El Chringuito” că afacerea nu e nici pe departe un subiect de presă. Asta şi pentru că eforturile unui club precum Real nu vor fi atât de mari pe cât se anticipează. Concret, Neymar ar avea o clauză de reziliere de 222 de milioane de euro, exact cea avută şi la Barcelona.

Altfel, oficialii de pe Bernabeu nu au de gând să facă investiţii serioase în ianuarie, iar banii vor fi păstraţi pentru perioada de transferuri din vară. Obiectivul rămâne un fotbalist world class.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...