(foto) Mesaj de la Comitetul Părintesc: Părinții sunt rugați să doneze bani pentru sfințirea grădiniței și sănătatea copiilor

Poză Simbol
Foto: mitropolia.md

O nouă prioritate pentru 2018 în lista părinților grijulii. Dacă suntem obișnuiți cu colectarea banilor pentru diverse sărbători și manifestații în școli sau grădinițe, mai nou Comitetul Părintesc vine cu o nouă solicitare către părinți. Așadar, Sfințirea Grădiniței a devenit un „must have” și un motiv în plus pentru a colecta donații benevole.

„Rugăm părinții de a oferi donații benevole în legătură cu sfințirea grădiniției ce se va desfășura vineri, 17 noiembrie, unde părintele va oferi cadou fiecărui copil și rugându-se de sănătate pentru fiecare. Cu drag, Comitetul Părintesc”, se spune în mesajul distribuit de un părinte pe Facebook.

Facebook.com/ Eugeniu Marițoi
Facebook.com/ Eugeniu Marițoi

Citește și: A ajuns cuțitul la os. Cum un părinte din Chișinău refuză să mai contribuie la plățile informale din școli

După ce a văzut exemplul lui Vitalie Braniște, părintele care a refuzat să plătească banii care se strângeau cu ocazia Zilei Profesorului, o altă mămică s-a arătat indignată și refuză să plătească banii strânși pentru diferite ocazii în liceul unde învață copii ei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente