/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Cei mai ingenioși artiști sunt invitați să se înscrie la concursul „Balul Brazilor de Crăciun” 2017

missing
16 noiembrie 2017, ora 11:44

„Vă încurajăm să vă exprimați prin pictură, graffiti, sculptură, ceramică, textile, design vestimentar, instalații digitalizate, forme cât mai curajoase. Vă dorim creativitate maximă, gândire nonconformistă și cât mai multă libertate în zborul inventitivității voastre”, se arată în anunțul organizatorilor. .

Mai jos regulamentul concursului „Balul Brazilor de Crăciun” 2017:

1. Data limită de completare a formularului de înregistrare este 19.11.2017
2. Proiectul este format din două etape: Expoziția și Seara Finala.
3. La concurs se pot înscrie exclusiv artiști, studenți ai instituțiilor de învățământ cu profil artistic și artiști care deja profesează, fără limită de vârstă.
4. În cazul înscrierii în concurs a mai multor brazi, organizatorii îşi asumă dreptul să facă o preselecţie a celor mai reuşite și inspirate lucrări.
5. Organizatorii recomandă insistent să studiați pe pagina K Lumea de pe FB, toate albumele de fotografii din edițiile anterioare ale Balului Brazilor de Crăciun pentru a nu vă repeta în idei.
6. Lucrările plagiate din internet sau din exponatele edițiilor anterioare nu vor fi acceptate în concurs.
7. Piesa creată trebuie să fie confecţionată din materiale rezistente şi bine asamblate, astfel încât să nu se deterioreze şi să poată fi transportată.
8. Nu este obligatoriu, dar este mai mult de cât binevenit, ca exponatul să aibă un sistem de iluminare. Autorul „bradului” are datoria să testeze iluminarea în momentul transmiterii acestuia organizatorilor și să se asigure de funcționalitatea iluminării.
9. Bradul trebuie prezentat la Biblioteca „BP Hajdeu”, pe data de 29.11.2017, până la ora 17.00
10. Pe 22 decembrie, în cadrul unui eveniment, juriul concursului Balul Brazilor de Crăciun va desemna trei câștigători. De asemenea va fi desemnat un câștigător al premiului „Ales de Public”- lucrarea care va aduna cele mai multe voturi de la vizitatorii expoziției, în perioada 1 decembrie – 21 decembrie.
11. Indiferent de suma investițiilor făcute, autorii brazilor vânduți vor primi 1/2 din suma ridicată din vânzarea lucrării la licitație (silențioasă sau cu strigare). Cealaltă jumătate va merge pentru acoperirea costurilor de organizare a proiectului.
12. Organizatorii încurajează studenţii să încarce pe paginile: Klumea, “Balul Brazilor de Crăciun”, paginile personale, imagini din procesul de lucru, cu menţiunea despre expoziţie (1 decembrie – 21 decembrie) şi cu mesajul spre vizitatori să viziteze expoziția și să voteze bradul preferat. Pentru o promovare mai eficientă , rugăm să folosiţi hashtagul #balulbrazilor şi #klumea în mesajele şi fotografiile legate de promovarea evenimentului, postate în reţele de socializare.
13. Autorul este responsabil să livreze lucrarea sa licitată imediat a doua zi după licitație la adresa cumpărătorului. Ridicarea banilor căștigați din licitația bradului se va face doar după livrarea acestuia la destinație.
14.Pe 1.12.2017, ora 11.00, studenţii, ai căror brazi participă în proiect, sunt invitaţi să participe la Conferinţa de Presă prilejuită de lansarea expoziţiei.

Câștigătorii concursului vor beneficia de următoarele premii:

Premiul I – 4000 lei + cadouri,
Premiul II – 2000 lei + cadouri,
Premiul III – 1000 lei + cadouri,
Premiul “Ales de Public” – 2000 lei + cadouri

Vizitatorii Expoziţiei Brazilor de Crăciun vor putea participa la o licitaţie silenţioasă a lucrărilor expuse. Aceasta constă în scrierea, în lista de licitaţie ataşată la brazii expuşi, a sumei pe care vizitatorul este gata să o doneze în favoarea bradului. Cei care vor lăsa cea mai mare sumă în listă vor fi invitați să participe la seara de licitație

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram