/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Un tânăr din Capitală, reținut după ce ar fi violat o minoră de 15 ani

16 noiembrie 2017, ora 10:05

Respectiv, forţele de ordine au constatat că, minora de 15 ani s-ar fi cunoscut cu bănuitul într-un cerc de prieteni, unde s-ar fi consumat băuturi alcoolice. Potrivit declaraţiilor făcute de către minoră, individul ar fi întreţinut raport sexual contrar voinţei ei. În acest sens fiind iniţiată o experiză medico-legală, pentru constatarea tuturor circumstanţelor.

Poliţia Capitalei solicită părinţilor, să acorde atenţie deosebită copiilor şi să le monitorizeze activităţile permanent sau plimbările în oraş cu prietenii.

La solicitarea procurorului pe caz, învinuitul a fost arestat pe un termen de 30 de zile şi este cercetat penal pentru viol. El riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 12 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram