Femeie din capitală, atacată în plină stradă şi deposedată de bani şi bunuri de 9.000 lei. Suspectul a fost reţinut

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O locuitoare a capitalei în vârstă de 28 ani a fost jefuită de un necunoscut, în timp ce se deplasa spre domiciliu pe strada Dimo din sectorul Râşcani. Incidentul ar fi avut loc în jurul orei 23:30, pe o porţiune de stradă mai puţin iluminată, iar victima imediat a solicitat ajutorul poliţiştilor. În cadrul investigaţiilor s-a constatat că, individul ar fi atacat-o prin surprindere şi ar fi deposedat-o de geanta personală, în care se aflau bani, telefon mobil şi bunuri materiale în valoare de aproximativ 9.000 lei.

Bănuitul a fost identificat ulterior şi încătuşat într-un parc din sectorul Râşcani al capitalei, fiind escortat la Inspectorat, unde şi-ar fi recunoscut complicitatea. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 22 ani şi este originar din Chişinău. În cadrul acţiunilor procesual-penale bănuitul ar fi fost recunoscut de către victimă. Banii sustraşi însă acesta nu-i mai avea, spunând că i-a cheltuit, iar bunurile materiale le-a vândut.

Actualmente atacatorul este cercetat penal pentru jaf şi este suspectat că ar mai fi comis infracţiuni similare pe teritoriul capitalei. El riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...