/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Viceprimarul dezminte afirmațiile aduse de socialiști: „Nu Primăria stabilește prețurile pentru serviciile comunale”

missing
16 noiembrie 2017, ora 09:26

Potrivit lui Codreanu, declarațiile făcute de consilierii PSRM au scopul de a manipula opinia publică în pragul referendumului care va avea loc în această duminică, dar și să discrediteze activitatea Primăriei.

„Nu Primăria, ci Consiliul municipal stabilește mărimea taxelor pentru serviciile comunale. Consilierii municipali PSRM vădit manipulează chișinăuienii pentru a-și atinge propriile interese politice”, a punctat viceprimarul capitalei.

Amintim, ieri, 14 noiembrie, în cadrul unei conferințe de presă, aleșii locali din partea PSRM au declarat că vor crește prețurile la transportul public: costul unei călătorii cu troleibuzul sau cu autobuzul ar urma să crească până la 5 lei, iar cu microbuzul – până la 10 lei. Potrivit socialiștilor, un metru cub de apă potabilă urmează să coste 14 lei, iar o gigacalorie de agent termic se va scumpi cu încă 200 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram