/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Sunt vizate toate sectoarele Capitalei! Apă Canal demarează lucrările de renovare a 90 km de apeduct

16 noiembrie 2017, ora 08:42

Contractul va fi executat de către compania „OCIDE Construccion” din Spania, oferta căreia a fost desemnată câştigătoare ca urmare a licitaţiei internaționale, desfăşurată în cadrul Programului de Dezvoltare a Sistemului de Alimentare cu Apă în municipiul Chişinău, finanţat din sursele creditului contractat de S.A. „Apă-Canal Chişinău” de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi Banca Europeană de Investiţii (BEI), inclusiv asistenţă tehnică finanţată din Facililitatea de Investiţii pentru Vecinătate (FIV)

Perioada de executare a lucrărilor este de 540 zile calendaristice din data începerii contractului, astfel lucrările urmează a fi finalizate în luna aprilie 2019.

La moment, contractorul desfăşoară activităţile de mobilizare, urmând să iniţieze lucrările de proiectare detaliată, ulterior va demara executarea propriu-zisă a lucrărilor.

Lucrările de reabilitare a reţetelor vor fi divizate în 30 de secţiuni (proiecte) şi vor cuprinde zone din toate sectoarele municipiului, precum şi porţiuni de reţele din oraşul Durleşti, comuna Tohatin şi oraşul Vatra.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram