/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Vom avea sau nu autobuze noi în Chișinău? O contestație blochează procurarea a 13 autobuze românești

missing
15 noiembrie 2017, ora 18:11

„Însă altă companie care nu a fost anunțată câștigător a depus o contestație și urmează să fie examintă. Deja depinde de hotărârea Comisiei Naționale pentru examinarea Contestațiilor”, a declarat pentru tv8 Iacob Capcelea, director Parcul Urban de Autobuze.

Potrivit celor de la Parcul Urban de Autobuze, cele 13 unități de transport ar urma să circule pe ruta Nr.5. Acestea au podeaua joasă, sunt dotate cu trapă pentru pasagerii cu nevoi speciale și, în plus, au aer condiționat. Compania care a câștigat licitația oferă și o garanție de trei ani. Parcul Urban de Autobuze a primit ultima oară autocare noi cu 11 ani în urmă. Atunci au fost achiziționate 20 de autobuze. Cele mai vechi autocare care fumega prin Chișinău au peste 27 de ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram