Îți place să scrii și te visezi autorul unui bestseller? Participă la un concurs de profil și fă primii pași în lumea artei

Long-Distance-Love-Letter-love-letter-for-boyfriend
Foto: kulturpara.blog.hu

Dacă ești pasionat de arta scrisului și vrei să faci primii pași în acest domeniu, nu ezita să participi la „I love to write day”. Sărbătoarea internațională, creată de autorul american John Riddle, a fost implementată la 15 noiembrie 2002 și se va desfășura pentru prima dată la Chișinău. 

„I love to write” are scopul să cultive dragostea pentru scris în rândul societății și să dezvolte spiritul artistic al persoanelor de toate vârstele, oferind oportunitatea de a se promova prin intermediul concursului.

Prima ediție la Chișinău este organizată de Consiliul Național a Tineretului din Moldova, care își propune să valorifice talentul tinerilor din Moldova. Dacă vrei să participi trebuie să-ți imaginezi ce cuvinte i-ai spune unei persoane dragi, dacă ai conștientiza că îți trăiești ultima zi din viață, iar toate emoțiile și gândurile, structurate într-o scrisoare, să le așterni pe foaie.

Regulamentul concursului : 

# lucrarea de 200-500 de cuvinte trebuie să fie în formă de scrisoare;

# formatul Times New Roman 14;

# trebuie să fie respectat timpul de aplicare, 15 – 22 noiembrie.

Documentul Word va fi trimis pe adresa de email [email protected].

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente