(foto) Tinerii arhitecți de la UTM, printre primii la concursul „Proiecte de licență ale școlilor de arhitectură și design” din Ucraina

UTM_Arh_I_EvstigneevVladimirValeria_proiect2_result

În acest an absolvenții UTM de la specialitatea „Arhitectură” au fost printre primii la Concursul Internațional „Proiecte de licență ale școlilor de arhitectură și design”, organizat de Universitatea Tehnică „Petrol și Gaze” din orașul Ivano-Frankovsk, Ucraina.

Astfel, tinerii premianți au fost Vlademir și Valeria Evstingneev, Dumitru Gazea, Alina Moraru și Denis Caunov.

Valeria și Vladimir Evstingneev au concurat la nominalizarea „Edificii publice” cu proiectul „Complex sportiv multifuncțional, orașul Chișinău”, lucrarea lor fiind apreciată cu o diplomă de gradul I.

 

UTM_Arh_I_EvstigneevVladimirValeria_proiect2_result
UTM_Arh_I_EvstigneevVladimirValeria_2_result-729x1030

Dumitru Gazea a concurat în cadrul aceleiași nominalizări „Edificii publice” cu proiectul „Spitalul Oncologic pentru copii din orașul Chișinău”, proiectul său fiind de asemenea apreciat cu o diplomă de gradul I.

 

UTM_Arh_I_Gazea-Dumitru_proiect1_result
UTM_Arh_I_Gazea-Dumitru_1_result-729x1030

Alina Moraru a concurat la nominalizarea „Reconstrucția și restaurarea edificiilor” cu proiectul „Revitalizarea Colegiului „M. Eminescu”, orașul Soroca”, învrednicindu-se de o diplomă de gradul II.

 

UTM_Arh_II_Morarul-Alina_proiect3_result
UTM_Arh_II_Morarul-Alina_3_result

Denis Caunov a concurat la nominalizarea „Edificii publice” cu proiectul „Aeroportul International Bălți-Ledoveni” și a obținut o diplomă de gradul II.

 

UTM_Arh_II_Caunov-Denis_proiect4_result
UTM_Arh_II_Caunov-Denis_4_result

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente