/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Șoferii de microbuze, amendați! Transportau mai mulți pasageri decât capacitatea microbuzului

missing
15 noiembrie 2017, ora 11:32

Astfel, pe parcursul a trei zile au fost sancţionaţi peste 50 de conducători auto, fiind-le aplicate amenzi în mărime de la 600 lei până la 750 lei şi 3 puncte de penalizare. Scopul operaţiunii este de a preveni accidentele rutiere cu implicarea microbuzelor de rută, precum şi combaterea pungăşiilor sau reţinerea autorilor în flagrant delict.

Activităţile planificate au avut loc în orele de vârf ale zilei, atunci când microbuzele sunt aglomerate cu pasageri.

Conform datelor statistice, pe parcursul a nouă luni de activitate au fost înregistrate 31 de accidente rutiere cu implicarea microbuzelor de rută, soldate cu 56 persoane traumatizate, în comparaţie cu perioada analogică a anului trecut, fiind înregistrate 37 accidente rutiere soldate cu două persoane decedate şi 90 traumatizate.

Poliţia Capitalei avertizează conducătorii de microbuze, să respecte cu stricteţe legislaţia în vigoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram