/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Explozie de umor pe Facebook. Cum arată cea mai întortocheată intersecție din România

missing
14 noiembrie 2017, ora 16:20

Astfel, liniile imaginare de care şoferii ţin cont atunci când se află într-o intersecţie au fost trasate pe carosabil. Șoferii români susțin că marcajul din intersecție îi „bagă în ceață” și că e practic imposibil să înțelegi ce vor să arate.

Pe acest caz s-a autosesizat și Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş care va face verificări privind utilitatea marcajelor rutiere.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a declarat, duminică, la inaugurarea pasajului Jiul,după lucrările de extindere la cinci benzi, că în cazul în care se va dovedi că marcajele rutiere din intersecţie sunt prea aglomerate, atunci se pot “simplifica lucrurile”, scrie Mediafax.

„O să vedem dacă marcajele sunt apreciate de timişoreni sau nu sunt apreciate. Prin absurd, dacă n-o să fie, pot fi făcute altele, evident. Nu facem atâta haz pentru nişte marcaje. Specialiştii spun că sunt foarte bune, pentru că ghidează conducătorii auto, indiferent de pe ce direcţie vin, în această intersecţie foarte complexă, complicată. Dacă se va constata că sunt prea încărcate, atunci sigur că se poate interveni şi se pot simplifica lucrurile”, a afirmat Nicolae Robu.

Pe reţelele de socializare au apărut o serie de comentarii legate de marcajele rutiere de la pasajul Jiul din Timişoara. “Zici că e GTA 2 cu placa grafică stricată”, “Aşa sunt şi în Germania intersecţiile, dar aici şi-au bătut joc”, “Ce şotron au tras la Jiul” sau “Cineva nu a avut voie să se joace cu vopsea când a fost mic. A recuperat acum” – sunt doar câteva dintre mesajele postate pe Facebook.

Foto: Facebook / Timisoreanu Bogdan

Foto: Facebook / @Adina Plic

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram