/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Ronaldo pleacă de la Real Madrid? Portughezul invocă senzația de lipsă de respect

missing
14 noiembrie 2017, ora 15:06

Președintelui clubului nu-i place decizia fotbalistului și i-a propus lui Ronaldo prelungirea contractului. Acesta însă a refuzat.

Motivul pentru care vrea sa plece Ronaldo nu este unul financiar, ci faptul că simte că nu este valorificat și apreciat la clubul spaniol. În ultima perioadă Real Madrid s-ar fi interesat de mai mulți jucători de top, pentru un eventual transfer, cum ar fi Mbappe, iar Ronaldo interpretează asta ca lipsă de respect față de el. *

Contractul fotbalistului de 32 de ani cu echipa galactică expiră în vara anului 2021. În acest sezon Ronaldo a început dezastruos. Fotbalistul a jucat șapte meciuri din LaLiga în care a reușit doar un gol și două pase decisive.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram