/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Ceban, despre refuzul PL de a participa la dezbateri electorale: „Fac jocul PD și a lui Plahotniuc”

missing
14 noiembrie 2017, ora 13:41

„Când ai ceva să spui – spui, nu te ascunzi în tufari! Cine ține minte cum făcea gălăgie/inclusiv lacrimi că nu este admis să fie înregistrat și e împiedicat să apară în electorală? Cineva mai are dubii că e un scenariu PD/PL, cu tot cu arest, Radu etc? Așteptăm declarațiile Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase – de ce nu participă la dezbateri. Toți împreună fac jocul partidului democrat și a lui Plahotniuc”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Partidul Liberal anunță opinia publică că, „din motive evidente”, nu va delega nici un reprezentant la dezbaterile electorale pentru desfășurarea referendumului local din 19 noiembrie 2017. Anunțul vine după ce sâmbătă, 11 noiembrie, socialistul Ion Ceban l-a invitat pe Dorin Chirtoacă la o dezbatere televizată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram