Reduceri și bonusuri pe cinste pentru fiecare gurmand! Oliva Ristorante și Paynet – colaborare din care câștigă clientul

3

Loialitatea se percepe în timp, mai mult de un an de zile rețeaua de restaurante Oliva este partenerul companiei Paynet. În urma acestui parteneriat reciproc avantajos au de câștigat în primul rând clienții, aceștia se pot bucura de bonusuri și reduceri pe cinste la fiecare notă de plată. De exemplu, fiecare vizitator, în urma unei mese delicioase oricând benificiază de 5% bonus în buzunarul său electronic, iar fiecare student, care a primit cardul Paynet în incinta universității are 50% reducere pentru prima pizza comandată (oferta este valabilă doar o singură dată). 

Compania Paynet este mai întâi de toate o companie de FinTeh, motiv pentru care putem satisface orice poftă de dezvoltare în cadrul unui parteneriat durabil. Rețeaua de restaurante Oliva este acel exemplu de partener la care se aplică formula Win-Win-Win, adică Oliva – Paynet și client, toți au de câștigat”, spune Boris FOCA, Project Manager Paynet.2

Photo Shape Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/shape-tool„Suntem încântați de acest parteneriat din trei motive. Mai intâi de toate  grija pentru oaspeții noștri. Atât timp cât există o nouă soluție de plată, de loialitate, restaurantul nostru este foarte responsabil la acest capitol. Mereu suntem pentru comoditatea oaspeților noștri de aici și a rezultat punctul de pornire a colaborării noastre. Un alt motiv pentru care suntem plăcut surprinși de aceasta colaborare este seriozitatea partenerului și abordarea profesionistă. Și nu în ultimul rând vreau să menționez Soluția tehnică unică de loialitate. Soluții de loialitate în piață sunt destule dar rețeaua de restaurante Oliva iși permite să conlucreze doar cu cei mai buni”, menționează Olga ZGLAVOCI, Director Operațional Oliva.

„Avem o istorie productivă alături de rețeaua de restaurante Oliva, sunt mereu deschiși la inovații și foarte receptivi la solicitările și ideile propuse de către Paynet. Avem ca scop să ne susținem reciproc și să realizăm împreuna proiecte inovative pe piața Republicii Moldova”,  spune Ana PATRACHI, Loyalty Manager Paynet.

1

Restaurante Oliva – reprezintă o rețea de localuri de tip familial, care se specializează în bucătăria mediteraneană, preponderent în cea italiană. Administratorii menționează faptul că doresc să familiarizeze publicul din Republica Moldova cu o bucătărie de calitate, menținând standardele înalte în abordarea servirii, decorului și meniului.

***

Urmăriți știrile pe site-ul: www.paynet.mdDescarcă aplicația pe iOS sau Android. Alte detalii despre proiectul Paynet puteți urmări AICI.

Taguri: #Paynet
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente